Over mij

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mij en een kijkje komt nemen op deze pagina. Ik ben Froukje, geboren in het jaar 1986, getrouwd en moeder van twee mooie kindjes! We wonen in een klein dorpje, Boornbergum. Dat ligt vlakbij Drachten (frl). Hier wonen we met onwijs veel plezier.

Naast dat ik onwijs dol ben op fotograferen, kun je mij veel vinden in de achtertuin. Hier heb ik een prachtige moestuin en steek ik graag mijn handen uit de mauwen. We verbouwen een groot deel van onze eigen groente en fruit.

In de vakantie gaan wij graag op stap met de caravan en laten ons verrassen door al het moois dat europa te bieden heeft. We genieten erg van het ontspannen leven wat je ervaart met kamperen. Go with the flow :)!

Al met al kun je wel stellen dat ik dol ben op de natuur en dit ook graag betrek in mijn foto's. Ik neem jullie graag mee naar de mooie plekjes die Friesland rijk is. De prachtige bossen van Beetsterzwaag, de mooie natuur van Bakkeveen of de rustgevende zandvlakte van Appelscha.

Een greep uit mijn leven!

4 weetjes over mij

Ik hou van de herfst! Ik ben dol op appelmoes maken, houtkachel aan, tijdschrift erbij, kinderen om me heen.

Het geloof speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het geeft me richting en sturing in alle dagelijkse keuzes die ik maak.

Ik ben niet zo'n actieve sporter maar omdat ik toch wel snap dat het goed is voor mijn lichaam, tennis ik elke (na ja bijna dan) maandagavond bij ons in het dorp.

Ik probeer een beetje duurzaam en bewust te leven, maar dat is nog best ingewikkeld af en toe. Als ik iets nodig heb sneup ik altijd even naar een tweedehandse optie.

Neem ook een kijkje op de volgende pagina's

Volg mij op instagram