Hi, wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Froukje. Getrouwd en moeder van 2 fantastische kinderen. Al zeg ik het zelf :)

Wij wonen in het dorpje Boornbergum, vlakbij Drachten. Ik ben een echt dorpsmens. Vind het heerlijk om op de kop in mijn moestuin te staan of ga koffie leuten met de buurvrouwen in de speeltuin. Ik wandel graag met de kinderen door het bos en ben dan ook dol op de herfst met al zijn prachtige kleuren.

Ik ben geboren en getogen in Drachten. Na mijn middelbare school heb ik diverse opleidingen gedaan en via een omweg heb ik uiteindelijk pedagogiek in Leeuwarden gestudeerd. Ik heb diverse banen in de zorg gehad en nadat ik moeder werd van ons tweede kind heb ik besloten om thuis bij de kinderen te blijven. Ik fotografeerde altijd als hobby en wilde dit ook wat uit gaan breiden. Inmiddels ben ik aardig wat uurtjes zoet met deze fantastische hobby en is het mijn werk geworden. Het allerliefst fotografeer ik liefde en genegenheid. Een blik, de prachtige sprankelende ogen van kinderen, de kus van een broer aan zijn pasgeboren zusje. De kostbare momenten vast leggen is wat ik het liefst doe.

Heb je nog vragen of wil je graag een fotoreportage bij mij vastleggen, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Wie weet tot gauw.

(fotocredit: Melisfotografie)


Een kleine greep uit ons gezin

Follow me on Instagram